Katso yhtiökohtainen talous- ja kurssihistoria täältä.
Informaation tarjoaa Nasdaq Helsinki ja Morningstar.

OP-analyysi – Silmäasema Oyj

SijoitusSummit on Suomen suurin sijoitustapahtuma netissä.
Rekisteröidy nyt mukaan maksutta niin näet kaikki videot.

(Jos olet jo rekisteröitynyt niin sinun ei tarvitse rekisteröityä uudelleen)

Lue lisää ja rekisteröidy tästä

Silmäasema uudistaa näkemisen ja silmäterveyden markkinaa ja tarjoaa asiakkailleen hyvän näkemisen palvelut läpi elämän.

Kotimainen Silmäasema on Suomessa alansa ainoa toimija, joka tarjoaa kaikki näkemisen ja silmäterveyden palvelut – niin optisen alan vähittäiskaupan kuin silmäsairaalapalvelut – yhtenä kokonaisuutena. Valikoimamme kattaa silmälasit, piilolinssit ja aurinkolasit, optikon ja silmälääkärin vastaanottopalvelun, silmätautien tutkimuksen ja hoidon sekä monipuolisen silmäkirurgian, kuten taittovirhe- ja kaihileikkaukset. Monipuolisen tuote- ja palveluvalikoimamme ansiosta pystymme aina tarjoamaan asiakkaillemme parhaan ratkaisun hyvään näkemiseen.

Silmäasema-ketjun palveluksessa työskentelee noin 1 000 silmäterveyden ammattilaista, jotka tarjoavat optiset tuotteet, optikkopalvelut, silmälääkäripalvelut, silmäkirurgiset palvelut ja silmälaboratoriopalvelut niin yksityisasiakkaille, yrityksille kuin julkiselle sektorille. Silmäasema-ketjussa tehdään vuosittain noin 210 000 optikon näöntarkastusta, 190 000 silmälääkärin vastaanottoa ja yli 15 000 kaihi- ja taittovirheleikkausta.

Silmäasema-konsernin liikevaihto oli 122,9 miljoonaa euroa vuonna 2018, ja se kasvoi 3,4 prosenttia edellisvuodesta. Yhtiön oikaistu käyttökate¹ oli 11,8 miljoonaa euroa eli 9,6 prosenttia liikevaihdosta.

Silmäasema on Suomen suurin yksityinen silmäterveyden palveluntarjoaja ja toiseksi suurin optikkoketju. Silmäaseman johdon arvion mukaan Silmäaseman markkinaosuus yksityisesti tehtävistä silmäleikkauksista (taittovirhe- ja kaihileikkaukset) on yli 50 prosenttia.

Sijoittajille:https://company.silmaasema.fi/fi

Haastattelussa selviää mm.

  • Silmäasema on hyvän näkemisen yhtiö. Mitä tämä tarkoittaa ja mitä kaikkea yhtiö tekee?
  • Mikä on Silmäaseman markkina-asema?
  • Mistä Silmäaseman tulevaisuuden kasvu tulee?
  • Sijoittajat ovat odottaneet yhtiön tuloskäännettä. Onko se näkyvissä? 
  • Mitkä trendit tukevat Silmäaseman liiketoimintaa?
  • Minkälainen on yhtiön uusittu strategia?
  • Miksi Silmäasema on hyvä sijoitus?
Ohjelma - SijoitusSummit 2019 syksy

Jussi Salminen

Toimitusjohtaja – Silmäasema