Markkinat eivät ole tehokkaat – näin tunnistat parhaat ostopaikat

Indeksisijoittaminen sopii useimmille yksityissijoittajille, mutta ilman aktiivisia sijoittajia markkinoiden hinnoittelumekanismi ei toimi. Aktiivisen sijoittajan ensisijainen tavoite on indeksiä korkeammat tuotot.

Haastattelussa Nordnetin sijoitusasiantuntija Jukka Lepikkö kertoo tavoista markkinoiden voittamiseen sekä esittelee akateemisessa tutkimuksessakin tunnistettuja markkinoiden epätehokkuuksia, joita yksityissijoittaja voi hyödyntää tavoitellessaan parempia tuottoja.

Ota seurantaan viikoittainen  Traders’ Club -videosarja ja opi lisää treidaamisesta. Sarjassa käydään läpi tärkeimpiä tapahtumia markkinoilta, opetetaan uusia treidausstrategioita ja teknistä analyysiä, seurataan Jukan oman treidaussalkun kehitystä sekä pyritään ennakoimaan markkinaliikkeitä.

Nordnetin Active Trader -ohjelmassa käyt kauppaa kuin ammattilainen – välityspalkkio alk. 0,055 % ja siitä alaspäin. Ota maksutta kahdeksi viikoksi kokeiluun ammattikäyttöön tarkoitettu Infront Active Trader -kaupankäyntiohjelmisto.

Jukka Lepikkö

Sijoitusasiantuntija